2013. december 31., kedd

xGROSS OUTx

    Szombathely újra és újra megújul és ad valamit amit az ország más pontja nem. Jövő év elején jön egy mindent lesújtó demo, és még több koncert. Az évek alatt egy valami semmit nem változott. A hardcore az ez, és nem az üzletre alapozott tekintélyelvűség.
    Bár a nagyszínpad, hangulatromboló, de minden pillanata teljesen őszinte és igazi ennek a majdnem 14 perces koncertnek. Ez keményebb mint a rekken pózoló gitár virtuóz seggfejek önünnepeltetése, és önámítása azzal, hogy amit ők csinálnak annak egy kicsi is köze van a harcore-hoz. Ne dőljön be senki a látványnak. Ez itt 100% őszinte, és 100% igazi. Minden mást égess fel!

"this is not bullshit
this is mental strength"


2013. december 7., szombat

2014 a Pizza éve

Helló!

Youth Violence - ST 2014
http://youthpowerviolence.bandcamp.com/album/st

Sajnos a dolgok úgy alakultak, hogy a az új Youth Violence nem 7"-en fog napvilágot látni tőlünk független okok miatt, ezért kazettán fogom kiadni a zenekar 7 új dalát.. A lengyel kiadó nem lépett vissza konkrétan, de túl sok élet jelet sem ad magáról, és mi meguntunk valakire várni aki igazából nem csinál semmit. Szomorú, de majd legközelebb talán mi is okosabbak leszünk.
80 db kazetta fog készülni csodaszép booklettel, és egy mini zine-el amiben a dalszövegek lesznek megtalálhatóak angolul.
Februárban pedig 12 napot fogunk menni 6 különböző országban. Mert nincs még egy olyan jó dolog mint ez.

Dead Souls Rise - DSR 2014
https://soundcloud.com/dnsstudio/dead-souls-rise

Szóval volt még úgy két éve, hogy a Luki barátommal 7 próba alatt írtunk 7 számot aztán nem sokat szarakodva fel is vettük ezeket a dalokat.Aztán semmi más nem is történt, csak annyit beszéltünk meg, hogy egy koncertet mindenképpen fogunk csinálni. és mivel hiszek abban, hogy a zene akkor lesz igazán valódi, ha kézzel fogható formában megjelenik ezért 2014.01.31.-re lesz pár pár kazetta, és egy koncert is Győrben a Freedom Is a Lie társaáságában."aki az ilyesmit kedveli..."

Gross Out - Demo

Savaria Straight Edge.
Első koncert 2013.12.28.  SCHC FEST




















Moodswinger #1

Egy fanzine 7 interjúval (Bad Teeth rec, Disciples Of Christ, Sex Prisoner, Neglected, Human Error, Grin & Bear it, Human Junk)  teljesen angol nyelven. Ha bárkit érdekel csak írjon egy mailt és ingyen tudok adni személyesen, vagy postaköltség ellenében postázok bárhova szívesen.